Ha fejlesztené cégét, megéri pályázni!

Megéri!

Augusztus 15-től lehet pályázni a 2,5 millió Ft-ra

Ha felújítanád a házad, itt az alkalom!

2016. június 28. - Europatender

Ha régi, energiapazarló házad van, most akár 2,5 millió forint támogatást is szerezhetsz otthonod felújítására!

 

Korábban már írtunk az „Otthon Melege Program 2016” nevű pályázatról. Jó hír, hogy még mindig nem késő dönteni róla, ugyanis a pályázatokat nem július 1-től, hanem augusztus 15-től lehet benyújtani. Pályázni egyébként a forrás kimerüléséig lehet, tehát érdemes az első között beadni a pályázatot.

Vannak még változások!

kockahaz_zold-program-europatender.jpg

Bővült az elszámolható költségkeret

A határidőn túl módosult az elszámolható költségek köre is. Eddig csak akkor volt elszámolható a teljes keret 45%-a, legfeljebb 1,5 millió forint, ha az energiahatékonysági beruházások között legalább egy energiát hasznosító rendszert is kiépítünk. A módosításnak köszönhetően azonban elegendő kettő vagy több energiahatékonysági beruházást megvalósítani, nincs szükség energiát hasznosító rendszer kiépítésére.

Egyszerűbb a dokumentáció

Emellett egyszerűsítettek a pályázat benyújtásához szükséges dokumentáción is, egyszerűsödtek az elszámoláshoz szükséges dokumentumok.

A pályázatokat az elérhető CO2 megtakarítás figyelembe vételével rangsorolják, tehát a korszerűsítéskor továbbra is környezetünk védelme áll a fókuszban.

Ami nem változott

Nem változott az igénylehető támogatás mértéke, amely továbbra is 2,5 millió forint, emellett az sem, hogy ki nyújthat be pályázatot. A pályázat összege egyébként vissza nem térítendő.

TOVÁBBI RÉSZLETEK: http://europatender.hu/2016/07/22/10799/

A pályázattal kapcsolatban további információért írj nekünk nyugodtan az info@europatender.hu e-mail címre vagy keress bennünket a 06 1 577 9160 telefonszámon. Sokéves tapasztalunk van pályázatokban és házkorszerűsítésben, így el tudunk látni hasznos tanácsokkal, vagy akár a pályázásban/kivitelezésben is tudunk segíteni Neked!

süti beállítások módosítása