Ha fejlesztené cégét, megéri pályázni!

Megéri!

Tudtad, hogy 2,5 millió Ft-ot ad az állam, hogy felújítsd a házadat?

Ki ne hagyd az Otthon Melege Programot 2016-ban

2016. június 02. - Europatender

2016. augusztus 15-től lehet beadni a pályázatot az „Otthon Melege Program 2016”-ra. A pályázat családi házak energetikai beruházásait támogatja, amelyre a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 5 milliárt Ft-os keretösszeget biztosít.

A pályázattal akár 55% vissza nem térítendő támogatást is kaphatsz, de ehhez elég sokrétű kritériumrendszernek kell megfelelni.
Lássuk a legfontosabbakat:

Kíváncsi vagy, mi kell ahhoz, hogy 2,5 millió forintot kapj a felújításhoz?

otthonmeleg_zold-program-supernamai-lt.jpg

Olvasd el a lényegi tudnivalókat!

Legfontosabb kritériumok:

  • A támogatás kizárólag 1996 előtt épült 135 m 2 fűtött alapterülettel rendelkező lakóépület lehet. 
  • Természetesen a pályázatot a ház tulajdonosa adhatja be, akinek rendelkeznie kell magyarországi lakóhellyel. 
  • Maximálisan 2,5 millió Forint kapható, és a költségek 40-55%- a igényelhető vissza.
  • Nagyon fontos, hogy a maximális érték akkor kérhető, ha a hőszigetelés mellett más energiahatékonyságot javító beruházást is megvalósítunk és kiépítünk egy megújuló energiát hasznosító rendszert.

A pályázat célja

A Minisztérium célja az a pályázattal, hogy a környezetet károsító hatásokat, ezen belül is az épületek energiapazarlásának mértékét csökkentse. Ez nem csak Magyarországon, hanem az egész Európai Unióban cél, így a pályázat is azt segíti, hogy minél több energia-hatékony beruházás valósulhasson meg.

A beruházás előnye

Az energiahatékonyságot növelő beruházások – fűtéskorszerűsítés, hőszigetelés – nagyon gyorsan megtérülnek, így látványosan csökkentik a havi kiadásainkat. Amellett, hogy a környezet terhelést csökkentik, javítják komfortérzetünket és növelik otthonunk értékét. 

Pályázati anyagok

A pályázati anyagokat bárki benyújthatja, aki megfelel a kritériumoknak, valamint a pályázathoz tartozik kötelező kiviteli terv, valamint fenntartási kötelezettséget is maga után von.

Ha jól jönne ez a támogatás, de nem vagy jártas a pályázatírásban, az Europatender Consulting segít minden részlet kidolgozásában. A cég 2002 óta foglalkozik pályázatírással, szóval szakértő kezekben vagy, hogy könnyen, egyszerűen és az előírásoknak megfelelően tudd beadni a pályázatod az „Otthon Melege Program 2016”-ra.

A pályázattal kapcsolatban további információért írj nekünk nyugodtan az info@europatender.hu e-mail címre vagy keress bennünket a 06 1 577 9160 telefonszámon.

Leadfotó: supernamai.lt
süti beállítások módosítása