Ha fejlesztené cégét, megéri pályázni!

Megéri!

2016. október 24-től új pályázat MVH kóddal rendelkezőknek

2016. augusztus 31. - Europatender

Közzétették a VP6-6.2.1-16 kódszámú "Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása - Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása" témakörű pályázatot, amelyre a vidéken tevékenykedő, MVH kóddal rendelkező vállalkozások pályázhatnak.

mvh_palyazat.jpg

 

5 évre akár 40.000 Euro támogatási összeg is igényelhető! Röviden a részletek.

Mi a cél?

A pályázat célja, hogy olyan tevékenység fejlesztésbe fogjanak a jelenleg mezőgazdasági területen tevékenykedő vállalkozások, amellyel többletbevételhez juthatnak azokban az időszakokban is, amikor alap mezőgazdasági területükön éppen nincs "szezon".

Emellett nem titkolt cél, hogy ezekben a meghatározott vidéki régiókban a pályázatból megvalósuló beruházások révén új munkahelyeket is teremtsenek.

Önállóan támogatható tevékenységek:
 - vidéki térségekben a mezőgazdasági mikro-vállalkozások által nem mezőgazdasági
tevékenység indítása,
 - vidéki térségekben nem mezőgazdasági mikrovállalkozás indítása.


Azt fontos megjegyezni, hogy aki támogatást szeretne igényelni, az a két célterületre egyszerre nem nyújthat be pályázatot.

Határidők

A támogatási igényeket 2016. október 24-től lehet beadni egészen 2018. október 23-ig. Vannak értékelési határnapok, ezek 2016. november 24, 2017. február 24., 2017. április 14., 2018. október 24.

Támogatható települések

A pályázat 3. számú melléklete pontosan meghatározza, hogy mely településeken működő vállalkozások támogathatók. Erről bővebb információt kérjen tőlünk!

Mivel a pályázati összeg igen magas, valódi innovációs lehetőséget nyújthat Önnek, ha ebben a szektorban tevékenykedik, így érdemes többet is megtudnia róla. Látogasson el weboldalunkra, vagy keressen bennünket!

süti beállítások módosítása