Ha fejlesztené cégét, megéri pályázni!

Megéri!

Pályázatmenedzsment a teljes siker érdekében

Ezen múlhat a megtérülés

2016. augusztus 30. - Europatender

Ön is tudja, hogy vállalkozása fejlesztéséhez komoly anyagi tőkére van szükség. Ráadásul minden egyes beruházás előtt alaposan végig kell gondolni, milyen megtérülésre lehet számítani és mennyi időn belül.

Előfordult már Önnel, hogy az anyagi forrás hiánya akadályozta meg a fejlesztésben? Több pénzre lett volna szüksége, mint amennyi valójában a rendelkezésére áll?

Ilyenkor érkezünk válaszút elé: valóban érdemes fejleszteni? Megengedheti ezt a cég? Hitelt vegyek fel? Vagy pályázzak?

Igen, a pályázat járható út! Elmondjuk, miért.

palyazat-europatender.jpg

Sok cégvezető gondolja azt, hogy a pályáztatási rendszer összetett, sőt kimondottan bonyolult. Éppen ezért félnek, nem szívesen vágnak bele és sokszor ezt az alternatívát nem is gondolják járható útnak.

A pályázat bonyolult, összetett és macerás?

Ön is így gondolja? Higgye el, nincs egyedül! És igaza is van, hiszen ma már a pályázatírás egy külön szakma. Dedikált szakemberek foglalkoznak azzal, hogy milyen határidőre, milyen felületen és mikor érdemes beadni egy pályázatot. Sőt! Ennél még összetettebb a kérdés: nem csak pályázni kell, hanem a teljes folyamatot nyomon kell kísérni, dokumentálni, kezelni.

A pályázati procedúra kezdete a nyertes pályázat, onnan még igen hosszú az idő a tényleges megvalósulásig és a lezárásig.

Megéri pályázni!

Azonban van segítség, mert a pályázatíró cégek arra szakosodtak, hogy a folyamat teljes egésze alatt az Ön rendelkezésére álljanak. Tehát ha pályázás mellett dönt, válasszon magának szakembergárdát, ne sajnálja azt az összeget, amelyet ebbe kell belefektetnie. A pályázat révén megvalósulható innovációnak köszönhetően ez az összeg többszörösen megtérül Önnek!

 

süti beállítások módosítása