Ha fejlesztené cégét, megéri pályázni!

Megéri!

A KKV szektor jó lehetőségekhez juthat ősszel

avagy hamarosan nyílnak a gazdaságfejlesztő pályázatok

2016. augusztus 29. - Europatender

Új évszak, új lehetőségek

Hamarosan dömping várható a gazdaságfejlesztő pályázatok terén. A várakozások szerint informatikai és energetikai fejlesztésekre irányuló pályázatok jelennek meg. Emellett a nyár folyamán felfüggesztett kapacitásbővítési és kutatás-fejlesztési pályázatok is újra megnyílnak. Továbbá a hitellel kombinált vissza nem térítendő támogatások köre is jelentősen bővül.

A pályázati lehetőségek az ország egész területére kiterjednek, így a mikro-, kis-, és középvállakozások egyaránt jó lehetőségekhez juthatnak.

Ön is szeretne pályázni?

blog_agrar.jpg

 A borászati ágazatra már most van pályázat, amely a "Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása" címet viseli. A beruházás célja lehet kifejezetten az energia-, és más erőforrás-felhasználás hatékonyságának növelése, illetve megújuló energiaforrás alkalmazása.

A pályázatot 2016. szeptember 12-től lehet beadni. Bővebb információ itt található.

Szeptemberben hangsúlyt kapnak a mikro-, kis- és közepes vállalkozások szoftverfejlesztési témakörben a Modern Vállalalkozások Programja keretén belül. E projekt célja, hogy az informatikai fejlesztésekhez adjon támogatást, segítve ezzel a korszerű, digitálisan is fejlett vállalkozások körének bővülését. A projekthez itt lehet csatlakozni.

Még mindig az ősznél maradva, a tervek szerint a Vidékfejlesztési Programban további 40 milliárd forint értékben a kertészeti és az állattenyésztési ágazat szereplőinek is hirdetnek pályázatot. Egyelőre a kiírásra még várni kell, de érdemes felkészülni rá.

A mezőgazdaságban tevékenykedő vállalatok pedig a "több lábon állás" jegyében számíthatnak egy olyan pályázatra, amely nem a mezőgazdasági tevékenységük fejlesztésére irányul. Cél, hogy egész évben kiszámítható bevételforrást tudjanak maguknak teremteni ennek a szektornak a szereplői. A pályázatba valószínűleg bármilyen szolgáltatás fejlesztés vagy kereskedelmi tevékenység bevonható lesz. A részletes kiírás megjelenésekor erről is írunk bővebben.

boraszat_blog.jpg

A nyári pihenőidőszak után tehát ősszel újra indul a pályázati szezon, ha pedig Ön is szeretne beruházást segítő forrásokhoz jutni, amely vállalkozása piacképességét segíti, érdemes időben tájékozódnia. 

Segítünk. ;) 

süti beállítások módosítása